Winkelwagen is leeg

Schenk een pakket aan een gezin in armoede.

warmste week vers en gezond.png

Organisator Bijeva startte deze actie op.


Een uitgesteld pakket bestel je niet voor jezelf, maar voor een onbekend gezin in Vlaanderen waar kinderen opgroeien in uiterst moeilijke omstandigheden, een gezonde maaltijd is in de meeste gevallen al niet vanzelfsprekend. De huidige energie crisis heeft als gevolg dat deze gezinnen het nog zwaarder krijgen de komende tijd.

De schenker

De schenker of doneur is een persoon die een gezin waarin kinderen opgroeien in armoede wenst te helpen. De schenker plaatst een bestelling die geleverd wordt bij een gezin in armoede.

Bijeva

BiJeVa is een organisatie die gezinnen in armoede ondersteund, zij helpt de gezinnen uit het financiële  dal te klimmen en de kinderen alle kansen te bieden die zij nodig hebben voor de essentiële ontwikkeling.

Vers en Gezond

Vers en Gezond stelt de webshop beschikbaar voor deze goede doel actie, om de privacy van de gezinnen te waarborgen zullen de levering gebeuren door BiJeVa.

de ontvanger

Dit zijn gezinnen in Vlaanderen waar kinderen opgroeien in armoede en gescreend zijn door BiJeVa vzw. Deze kwetsbare gezinnen hebben het nu door de energie crisis extra moeilijk.