Vraag van Ann.

Hoe weet ik wat er deze week in het het pakket zit?

Antwoord van Versengezond.

Beste Ann, door je in te schrijven op de woensdagmail ontvang je elke woensdagochtend een mail met de inhoud van de pakketten van die week, dan kan je een bestelling plaatsen voor vrijdag, zaterdag of maandag opvolgend.


 

Vraag van Rogger.

Beste, wij zouden graag het basis 5 groenten pakket bestellen, maar we denken dat dit te veel is voor ons, zijn er kleinere pakketten?

Antwoord van Versengezond.

Beste Rogger, een basis 5 groenten pakket bevat altijd 5 soorten groenten, de groenten zijn kraakvers dus kan je ze zelf al langer bewaren, of je kan enkele groenten omruilen met een paar stukken fruit.


 

Vraag van kevin.

Leveren jullie tot in Wijgmaal?

Antwoord van Versengezond.

Beste Kevin, om te controleren of wij bij u leveren kan je de tool onderaan de website gebruiken, van zodra jij je postcode ingeeft kan je zien of we bij jou leveren.


 

Vraag van Julie en Toon.

Kunnen we ook op het bedrijf groenten komen kopen?

Antwoord van Versengezond.

Beste Julie en Toon, Neen op het bedrijf hebben we geen stock van groenten, juist om vers te kunnen leveren werken we op bestelling.

Heeft u ook een vraag voor Versengezond? stel ze gerust via het contactformulier.


 

Onze Nieuwsbrief

Vers en lokaal

Ons tuinbouwbedrijf is gelegen in Leest, deelgemeente van Mechelen. Al onze producten zijn dus van lokale kweek of door ons persoonlijk geselecteerd.

Wekelijks bieden wij u het lekkerste vers fruit en de heerlijkste verse groenten van de beste kwaliteit.

Leveren wij ook bij u?

Geef uw postcode in:

Geschenkidee