Wie zijn ze

Marc Hilde, Bert en Jeff Peeters, een enthousiaste tuindersfamilie uit Leest Mechelen.

Wat doen ze

De familie Peeters kweekt al minstens 5 generaties groenten uit volle grond van de beste kwaliteit.

wat drijft hen

Groenten kweken van de beste kwaliteit met respect voor mens en milieu, door het toepassen van o.m. mechanische onkruidbestrijding, eigen zaadteelt, het principe van de korte keten = minder kilometers, etc.

Eerlijke producten voor een eerlijke prijs is de enige manier om duurzame landbouw in stand te houden.

 


Elke week op woensdag ontvangt u als klant de woensdag mail, zo laten we u weten wat de inhoud van de pakketten van die week is.

De woensdagmail wordt op basis van de oogstklare groenten van dat moment gemaakt.

Door de knop "ja ik wil de woensdagmail! " te klikken kan u zich eenvoudig en 100% vrijblijvend inschrijven om de woensdagmail te ontvangen.

Versengezond werkt niet met abonnementen, dit wil zeggen dat u als klant geen enkele verplichting heeft buiten het betalen van uw bestelling, u besteld en Vers en Gezond levert.

Wenst u toch liever een bestelling te plaatsen voor enkele weken na elkaar, dan kan dat ook, dit kies je zelf op de productenpagina.

fruit

Afhankelijk van het seizoen worden fruitpakketten aangepast met aardbeien, ananas, druiven, perziken, kersen enz....u wordt daarvan op de hoogte gebracht via de woensdagmail.

recepten

De groentepakketten zijn steeds voorzien van traditionele en verrassende recepten, voor wanneer u even geen inspiratie heeft in de keuken.

Heb je zelf een goed recept mag je dat ons altijd laten weten, misschien zit het volgende week wel in het pakket ;)

milieu

Versengezond zorgt voor een kleinere afvalberg, u kan al het verpakkingsmateriaal bij de volgende levering gewoon met de leverancier terug meegeven, zo heeft u 100% afval vrije groentjes.

Ruilen

Om u nog meer vrijheid te geven beschikt Versengezond over ruilmogelijkheden en aparte aanbiedingen.

Deze geven u de kans om uw pakket aan te passen naar wens.

Om uw ruilvoorstel kenbaar te maken kan u de woensdagmail beantwoorden, of u kan dit via het vak opmerkingen op het bestelformulier.

Producten die in de ruilmogelijkheden staan zijn de producten die beschikbaar op het veld.

 Pakketten

 Zodra u een bestelling heeft geplaatst wordt deze, vrijwel onmiddellijk, automatisch bevestigd via mail met bestelnummer, deze code is een controlepunt voor de betaling vergeet deze niet te vermelden bij de betaling

Levering

Onderaan de website kan u controleren of we bij u leveren.

De levering wordt door ons zelf verzorgd, Marc, Bert en Jeff zijn de leveranciers met elk hun eigen regio, zodat u altijd de zelfde leverancier heeft.

 

Wij hopen u hiermede al een beetje te hebben geïnformeerd, uw opmerkingen zijn voor ons van groot belang, we kunnen daardoor onze dienst verbeteren en aanpassen, ons motto is: "uw wensen worden onze boodschap, uw tevredenheid ons doel".

Bekijk de bestel video hieronder

 opmerkingen

 

 

Onze Nieuwsbrief

Vers en lokaal

Ons tuinbouwbedrijf is gelegen in Leest, deelgemeente van Mechelen. Al onze producten zijn dus van lokale kweek of door ons persoonlijk geselecteerd.

Wekelijks bieden wij u het lekkerste vers fruit en de heerlijkste verse groenten van de beste kwaliteit.

Leveren wij ook bij u?

Geef uw postcode in:

Geschenkidee